EJENDOMSFUNKTIONÆRHUS
I ISHØJ, VEJLEÅPARKEN
- Præsentationstegninger for Mangor & Nagel

BYGNINGEN

Mellem Ishøj Søvej og Østergården opføres dette ejendomsfunktionærhus på linje med de kommende rækkehuse. Husets funktion bliver flyttet fra den eksisterende bygning over for, som gøres til varmecentral. 

Ejendomsfunktionærhuset er på 200 M2, der fordeler sig på et opholdsrum med dertil køkken, et kontor og omklædningsrum og bad. 
 

DOBBELTHED

Huset entréers fra midten af bygningen, hvor der er adgang til husets funktioner på hver side. Opholdsrummet er lyst og åbent med vinduer. Fra rummet er det muligt at åbne døre til haven, så denne kan blive en del af rummet. Med et mobil køkkenø er opholdsrummet fleksibelt og kan bruges til mange formål.

I den modsatte ende er der omklædning for både damer og herrer. Denne afdeling er mere lukket udadtil, og på den måde peges fokus væk fra den nye materiel- og containergård, der placeres ved siden af ejendomsfunktionærhuset.  
 

FACADER

Inspiration fra rækkehusene er hentet til takten af vinduer og dører i facaden. Takten føres videre i facaden med et spil mellem de gule tegl og trælameller. Bygningen fremstår i sin fremtoning på den måde harmonisk på linjen af rækkehusene ved siden af.

OversigtsplanOversigtsplan

Oversigtsplan

SituationsplanSituationsplan

Situationsplan

PlanPlan

Plan

Syd-FacadeSyd-Facade

Syd facade

Nord-facadeNord-facade

Nord facade

LaengdesnitLaengdesnit
TvaersnitTvaersnit